Ajándékozza meg szeretteit, ismerőseit Hilltop Borbirtok & Étterem élményutalványainak egyikével egyszerűen, gyorsan és akár azonnal nyomtatható formában!

Ha pontosan ismeri a megajándékozott ízlését, akkor előre összeállított élménycsomagjaink ideális választásnak bizonyulhatnak. Amennyiben egy konkrét összeget ajándékozna és meghagyná szerettének a későbbi választás lehetőségét, úgy válasszon kedvére keretösszeges értékutalványaink közül!

Az utalvány értékét akár azonnal online is kifizetheti, és mi rögtön elküldjük emailben a letölthető PDF ajándékutalványt! Az alábbi kategória nevekre kattintva szűkítheti a megjelenített utalványok típusát.
  • Összes
  • Szállás
  • Boros programok
Hordó Bungalow
Egy igazi bakancslistás hely: Melegeshegy szívében, 250 hektár szőlő ölelésében, a csillagos ég alatt, távol a világ zajától, páratlan panorámával.
Kč 1.829,43
kiválasztom
Hilltop értékre szóló utalvány
Értékre szóló ajándékutalványt is készítünk 10.000 Ft összegtől bármely tetszőleges összegig, szabadon felhasználható, bármely szolgáltatásunkra.
10.000 Ft-tól
kiválasztom
Standard Dunai Panorámás Szállásutalvány
Standard Dunai Panorámás Szállásutalvány elő- és utószezoni érvényességgel, 2 főre szóló 2 éjszakás utalvány A la Carte reggelivel.
Kč 4.390,92
kiválasztom
Standard Vendégházas Szállásutalvány
Standard Vendégházas Szállásutalvány elő- és utószezoni érvényességgel, 2 főre szóló 2 éjszakás utalvány A la Carte reggelivel.
Kč 3.658,86
kiválasztom
Prémium Dunai Panorámás Szállásutalvány
Prémium Dunai Panorámás Szállásutalvány teljes éves érvényességgel, 2 főre szóló 2 éjszakás utalvány A la Carte reggelivel.
Kč 5.122,99
kiválasztom
Prémium Vendégházas Szállásutalvány
Prémium Vendégházas Szállásutalvány teljes éves érvényességgel, 2 főre szóló 2 éjszakás utalvány A la Carte reggelivel.
Kč 4.390,92
kiválasztom
Birtok Borkóstoló Ajándékutalvány
Ajándékozzon borélményt! 4 standard, 2 prémium tétel, mellé helyi alapanyagokból készült borkorcsolyát és házi szódát kínálunk.
Kč 255,49-tól
kiválasztom
Panoráma Borkóstoló Ajándékutalvány
Ajándékozzon borélményt! 2 standard, 4 prémium tétel, mellé helyi alapanyagokból készült borkorcsolyát és házi szódát kínálunk.
Kč 365,30-tól
kiválasztom
Muzeális Borkóstoló Ajándékutalvány
Ajándékozzon borélményt! 4 prémium, 2 muzeális tétel, mellé helyi alapanyagokból készült borkorcsolyát és házi szódát kínálunk (min. 6 főtől!)
Kč 1.133,97-tól
kiválasztom
Páskum Borvacsora Ajándékutalvány
Ajándékozzon exkluzív borgasztronómiai élményt. A hangsúly az ízek harmóniáján van: a Borvacsora fogásai mellé a hozzáillő borokat szolgáljuk fel
Kč 731,33-tól
kiválasztom
Paphegy Borvacsora Ajándékutalvány
Ajándékozzon exkluzív borgasztronómiai élményt. A hangsúly az ízek harmóniáján van: a Borvacsora fogásai mellé a hozzáillő borokat szolgáljuk fel
Kč 950,95-tól
kiválasztom
Segítségnyújtás
+36 70 366 7873
Elfogadott kártyák
Elfogadott SZÉP kártyák
sectigo.com
RESnWEB