92%
Nagyszerű
193 valódi vendég véleménye alapján
140
48
5
0
0
D. Anita
A kerékpárok fedett, zárható helyen történő kulturákt tárolási lehetőségét meg kellene oldania a szállodának.
2019. szeptember
V. Ferenc
+A dolgozók segítőkészsége, udvariassága, figyelmessége. Több éve járunk Önökhöz és mindig örömmal tapesztaljuk, hogy a minőség, stabilan magas. 1. A medence térben lévő óra évek óta nem jár pontosan. 2. A bejárat előtt az egyik fenyőre felkapszkodott a gyom iszalag
2019. szeptember
P. László
+A személyzet kifejezett kedvessége, udvariassága, és rugalmassága. Az éttermi kínálat változatossága, és az ételek finomsága. Ilyen változatos büfé kínálattal még sohasem találkoztam. A konferenciákra, tréningekre érkezőket külön helyiségbe kellene elhelyezni, hogy éjszakánként ne zavarják az itt pihenőket, az általános csend betartására, és a kultúrált viselkedésre való figyelem felkeltésére. Tudom, a forgalom szempontjából fontos a fogyasztásuk, de ezt olyan helyiségben lehetne lebonyolítani, ahol nem zavaróak. Szomorú, hogy a kultúrálatlan viselkedés miatt a portásoknak kell szenvedniük. és magyarázkodniuk, ami leronthatja a szállodáról kialakított nagyon pozitív véleményt. Mindezek ellenére melegen ajánlom a hotelt, és szolgáltatásait, és remélem, hogy máskor is el tudok Önökhöz látogatni, akár hosszabb időre is.
2019. szeptember
K. Orsi
+Csend, nyugalom, finom, különleges fogások a vacsora kínálatában.
2019. szeptember
S. Lenke
+Étterem, személyzet hozzáállása, segítőkészség. Vasárnap karbantartás miatt nem lehetett használni a wellness részleget, sem meghosszabbítása egy szobát. Ha ezt előre tudom, nem ide foglalok, az e-mailben nem jelezték.3 gyerekkel kellett megoldani ezt a napot. Eddig soha nem volt gond a hosszabbitassal, el vártam volna hogy előre felhivlak aktívan a figyelmünket rá. Kár, mert tényleg szuper jó munkát végeznek, de végül emiatt rossz szájízzel jöttünk el.
2019. szeptember